SOLUTIONS

Online Reputatiebeheer

Omnichannel Messaging

AI Powered Social Media

Over ons

Adviesgesprek

Vacatures

Contact

Omni Connect™

Word Jij Gek Van Al Die Verschillende Klantinteracties?

Ah, de heerlijke chaos van onze ‘always-on’ cultuur. Je inbox explodeert, WhatsApp is aan het overkoken, Messenger zet de achtervolging in en oh, de telefoon doet ook nog mee – multitasken is blijkbaar je nieuwe hobby. Maak je geen zorgen, wij toveren die chaos om in kalmte. Echt waar.

Creëer De Ultieme Zen Online

Chat met je klanten alsof je overal tegelijk bent – een echte multitask-koning(in). Met ons systeem wordt communiceren met je klanten zo moeiteloos dat je bijna zou vergeten hoe het is om ze te negeren. Alles lekker overzichtelijk bij elkaar. Eenvoudig. Beresterk. Sneller dan het licht.

Centrale Hub Voor Alle Communicatie

Ons vernuftige systeem haalt berichten uit alle uithoeken van het web – of het nu gaat om social mediakanalen zoals Facebook en Instagram, emails, Whatsapp, SMS-berichten, en meer – en brengt ze samen op één plek.

Handige Mobiele App voor Onderweg

Marketerr snapt dat je kantoor overal kan zijn en biedt daarom een app waarmee je onderweg de touwtjes in handen houdt. Ongeacht je bedrijfstak, met deze app heb je je contacten en toekomstige klanten zo in je broekzak zitten. 

Gemiste Oproep Lead Generatie

Heb je een oproep gemist? Geen man overboord, want met de ‘Gemiste Oproep Lead Gen’ van Marketerr blijven klanten aan de haak, ook als je even niet opneemt. Krijgt die beller geen gehoor, dan vliegt er gelijk een sms’je terug.

Geautomatiseerde Antwoorden

Laat het jagen op een onberispelijke reputatie maar aan ons over; Marketerr’s automatisch reputatiebeheer is jouw geheime wapen! Scherp, snel, en onverslaanbaar in het beheren van jouw online imago.

Alle Praatjes Onder Eén Dak

Multichannel communicatie beheersen is als jongleren met smartphones – je wilt er geen laten vallen. Ontmoet de Marketerr OmniSuite; jouw redder in nood.

Ja echt, vergeet het hoppen van het ene platform naar het andere; alles wat je nodig hebt, zit nu gezellig onder één dak in je Marketerr account! 

Email & Google Bedrijfsprofiel Chat

Facebook & Instagram

Whatsapp & SMS

Handige App Voor Onderweg

Wie zegt dat zaken alleen achter een bureau gebeuren?

Bij Marketerr snappen we dat de wereld je kantoor is, en daarom hebben we een app ontwikkeld die je overal verbonden houdt.

Ongeacht je bedrijfstak, met onzeapp heb je je contacten, toekomstige klanten en kansen zo in je broekzak zitten.

Beheer alles vanuit de palm van je hand.

Gemiste Oproep Lead Generatie

Gemiste oproepen? Gemiste kansen? Echt niet! Met Marketerr’s functie “Gemiste Oproep Lead Generatie” laat je leads niet aan je voorbijgaan.

Net een oproep gemist? Pats, boem – een SMS als reddingsboei wordt meteen uitgegooid. Zo hengel je de klant binnen voordat ze naar de concurrentie zwemmen.

Automatisch Direct Antwoord Via SMS

Een Naadloze Communicatie-ervaring

Bouw Sterkere Relaties Op Met Je Klanten

Automatisch Antwoorden

Bij Marketerr krijgen efficiëntie en personalisatie een knus onderonsje!

Stel je workflows zo in dat ze automatisch reageren op berichtjes met bepaalde woorden of zinnen.

Niet alleen een tijdsredder voor jou, maar je klanten worden hé-le-maal blij van zulke rappe reacties – jouw merk klimt het vertrouwensladder op met twee treden tegelijk!

Start Nu

Van Stress naar Yes! In 14 Dagen naar Online Zen

Druk, druk, druk? Zeg ‘doei!’ tegen die klantcommunicatie-chaos! Verander jouw dagelijks paniekparade in een zenzone binnen twee weken. Ja, echt waar – we hebben het geheimpje voor je, en nee, we verklappen het niet aan de buren. Want hé, dit is voor de cool kids club, toch?

Dagen Gratis Uitproberen

%

klanttevredenheidsgarantie

Eenvoudige Prijzen

Eén plan voor een volledig op maat gemaakt systeem voor jouw bedrijf. Start met een gratis 14 dagen proefperiode. 

Omni Connect™

Verhoog je omzet met krachtige tools voor klantbetrokkenheid en conversie.

Vanaf

€299/per maand

Centrale Hub Voor Alle Communicatie

Handige Mobiele App voor Onderweg

Gemiste Oproep Lead Generatie

Geautomatiseerde Antwoorden

Unieke Webchat Widget

Verbeter Klantenbinding & Loyaliteit

Zet Gesprekken om in Kassagerinkel

Gratis Setup & Integratie Service

* Meld je snel aan voor onze 14-daagse proefperiode. Beperkte beschikbaarheid. Eenmalige setupkosten van €250 zijn van toepassing op al onze serviceplannen.

Vraag Gerust Naar Meer Informatie

We zetten ons vol overgave in om onze klanten de allerbeste ondersteuning te bieden. Ons support team staat 6 dagen per week paraat om je te navigeren naar succes – want voorsprong creëer je samen.

HIDE
Wat is Omni Connect precies?

Omni Connect is een alles-in-één klantinteractie systeem dat al jouw communicatiekanalen centraliseert.

Het is als een octopus die al je klantcontact tegelijk kan beheren met zijn vele armen – maar dan zonder het slijmerige gevoel.

Waarom Omni Connect?

Met Omni Connect heb je geen kluwen aan tools meer nodig om al je klantcommunicatie te stroomlijnen.

Het is als de Zwitserse zakmessen onder de software – multifunctioneel en super handig. Plus, het bespaart je een hoop hoofdpijn.

Wat zijn de kosten?

Ons Omni Connect pakket kost slechts €299/per maand, per kwartaal gefactuureerd. Inclusief een gratis setup & integratie service ter waarde van $500 en inclusief:

  • 250 SMS berichten – Per maand
  • 10,000 Emails – Per maand
  • Ongelimmiteerd Facebook Berichten
  • Ongelimmiteerd Instagram Berichten
  • Ongelimmiteerd Google Bedrijfsprofiel Berichten

Meer nodig per maand? Geen probleem! Neem nu direct contact op voor een prijsopgave op maat.

Hoe lang is het plan voor?

Ons eerste contract is voor 3 maanden (kwartaal), vooraf betaald. Waarom? Simpel: we weten gewoon dat je door wilt gaan als je eenmaal ziet wat een verschil Marketerr voor jouw business maakt en hoeveel waarde het toevoegt. En het geeft ons ook de kans om de setup & integratie, ter waarde van €500, helemaal gratis voor je te regelen. Klinkt goed, toch?

Heb ik technische ervaring nodig?

Nee absoluut niet. Laat de techniek maar aan ons over, zodat jij onbezorgd kunt schitteren in de schijnwerpers.

Hebben jullie goede beveiliging en privacy?

Veiligheid en privacy zijn onze topprioriteiten. We bewaken jouw data alsof het de kroonjuwelen zijn. Met geavanceerde encryptie en strenge naleving van de GDPR ben je in goede handen. Beloofd!

Hoe zit het met de schaalbaarheid?

Of je nu een kleine startup bent of een grote onderneming, Omni Connect groeit moeiteloos met je mee.

Het is als elastiek dat nooit knakt, ongeacht hoeveel het wordt opgerekt. Onze flexibele architectuur past zich naadloos aan.

Hoe reset ik mijn paswoord?

Dit kan heel eenvoudig via de Marketerr login pagina vul je email adres in en een paswoord reset email wordt binnen enkele minuten naar je toegestuurd. Heb je vragen of toch nog problemen met inloggen, stuur dan een mailtje naar [email protected] en we helpen je graag verder.

Hoe neem ik contact op met vragen?
Je kunt ons altijd een email sturen via [email protected] of bel/sms naar 0970-1020-8282 en een medewerker van ons team helpt je graag verder.
Oké, dit klinkt geweldig. Hoe kan ik beginnen?

Instappen is kinderspel! Plan gewoon een demo met ons vriendelijke salesteam.

Ze zullen je met plezier alles laten zien en al je brandende vragen beantwoorden – zonder het verkooppraatje.

Welkom bij de Marketerr familie!

Klantervaringen

Wat een geweldig bedrijf! Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor je en het is zeer professioneel. Zelfs met de nazorg wordt snel en serieus omgegaan. Er wordt oprecht geluisterd naar je wensen en ze denken mee in allerlei mogelijkheden, kortom echt een top bedrijf!

Frank Smidt

Eigenaar Fixit Frank, Den Burg – Texel